Skriv til klinikken

  4k-wallpaper-close-up-dew-807598

  Vi tilbyder 30 min gratis, uforpligtende samtale med Kenn om din situation, så du kan mærke om forløbet er noget for dig.

   

  Send en mail til kenn@biosystemklinikken.dk for at aftale et tidspunkt.

  Ring og få svar på dine spørgsmål om forløb eller information om foredrag mv. Du er også meget velkommen til at maile. Skriv til Kenn hvis du har spørgsmål til forløb eller foredrag. Skriv til Marie, hvis du har spørgsmål til din faktura. Vi hører meget gerne fra dig.

  Klinik: kenn@biosystemklinikken.dk

  Klinik tlf.: 30 87 14 07

  Fakturaer: marie@biosystemklinikken.dk

  Adresse:

  BioSystemKlinikken

  Swittz IVS

  Haderslevvej 36

  6000 Kolding

  Privatlivspolitik

  Sådan opbevarer vi de oplysninger, du giver os.

   

  Hvis du er i forløb ved os

  I et forløb ved BioSystemKlinikken vil der typisk indgå skriftlig korrespondance mellem klient og behandler som en del af forløbet. Denne korrespondance vil løbende blive slettet ift. relevans og slettes helt, når et forløb afsluttes. Hvis det aftales, at dit forløb ved os slutter, bliver dine kontaktoplysninger som du har givet i forbindelse med fakturering også slettet fra vores systemer. Hvis du har været i et forløb, men ikke har været i en konsultation eller været i kontakt med os (via mail, Messenger eller tlf.) i tre måneder fra sidste faktureringsdato, betragtes dit forløb som afsluttet og dine data samt evt. skriftlig korrespondance bliver ligeledes slettet. Hvis du ønsker at starte et forløb igen, skal vi derfor have dine oplysninger igen.

   

  Når du besøger vores hjemmeside

  Vi bruger ikke cookies på vores hjemmeside og indsamler ikke person-relateret data på denne. Vores hjemmeside er hostet af unoeuro.com, som vi har lavet en aftale med om, at de overholder persondataloven.