Foredrag med Kenn

De to foredrag nedenfor giver indsigt i, hvorfor vi opfører os, og kommunikerer som vi gør. Og samtidigt hvordan BioSystemet og dets reaktioner spiller ind i vores liv og dagligdag. Foredrag kan bookes ved at skrive til Kenn på kenn@biosystemklinikken.dk.

“Den indre Vagthund”

Et foredrag om menneskers kommunikation og konflikter. Foredraget tager udgangspunkt i konkrete eksempler på hvordan BioSystemets kamp/flugt – stivne/usynlig-reaktioner påvirker vores adfærd og handlinger i dagligdagen. Disse har for eksempel stor indvirkning på gruppedynamik – både i familien, blandt venner, og på arbejdet. Hvad skal vi bruge disse instinktive reaktioner til i dag, hvor de i mange sammenhænge forekommer overflødige og blot giver mere ballade end gavn? Og hvordan er de med til at forme de relationer og situationer der opstår i vores liv? I foredraget “Den indre Vagthund” går vi bagom disse mekanismer for at få en større forståelse for os selv og hinanden.

family-tickling-each-other-1429196
child-anger-1430285-kopi

“Det BioSystemiske barn”

Foredrag om barnets BioSystemiske og instinktmæssige udvikling set i forhold til sociale relationer og personlighed. Et foredrag for alle der har interesse i børns udvikling, og specielt den “junglelov”, som helt små børn lever efter i samspil med deres BioSystemer. Allerede i de første år af vores liv har vores BioSystem stor indflydelse på, hvordan vores reaktionsmønstre for fremtiden formes.