Samtaler og behandling

Forløbet for dig på BioSystemKlinikken hjælper dig til at få mere ro og kontakt med hvad der sker i dig. Vi arbejder ud fra det, vi kalder for BioSystemet, der giver dig impulser om, og regulerer kamp/flugt – stivne/usynlig reaktioner i dig.

 

Gennem forløbet vil du få en bedre forståelse af baggrunden for dine reaktioner og udfordringer og få lagt følelser og reaktioner bedre på plads inde i dig, så de bliver nemmere for dig, at håndtere i din hverdag. Der kan arbejdes både med fysiske reaktioner, tankemylder og stressreaktioner og følelsesmæssige reaktioner mm. Vi tager udgangspunkt i din hverdag her og nu og går som udgangspunkt ikke efter at arbejde med din baggrund og opvækst, medmindre det dukker naturligt op i forløbet. Det bliver taget helt i dit eget (og dit BioSystems) tempo.

 

I forløbet har du brug for en personlig backup, typisk en ven eller et familiemedlem, til at støtte dig gennem forløbet. Dette fortæller Kenn mere om, når I taler sammen.

 

I nogle tilfælde vil der være brug for supplerende behandling udover samtalerne i klinikken. Hvis du på et tidspunkt har været ude for en ulykke med et kraftigt slag, eksempelvis piskesmæld, faldet af en hest, et voldsomt styrt på cykel, hjernerystelse eller lignende, kan det være, at du skal have rettet den øverste nakkehvirvel, samtidigt med at du går i et forløb hos os. Har du ligeledes markante udfordringer med din fordøjelse og tarmsystem, og/eller hormonsystem, vil vi også anbefale, at du går i sideløbende behandling. Du er velkommen til at kontakte os, for at få vores anbefaling for, hvor du skal henvende dig for ovenstående.

 

Se en kort beskrivelse af de enkelte dele af forløbet i BioSystemKlinikken herunder. Vi har også forløb for par og familier – send en mail for at aftale en tid, hvor vi kan ringe sammen for at du kan høre nærmere om disse.

Vi tilbyder 30 min gratis, uforpligtende samtale med Kenn om din situation, så du kan mærke om forløbet er noget for dig.

 

Send en mail til kenn@biosystemklinikken.dk for at aftale et tidspunkt.

close-up-green-house-plant-6583
a

BioSystemiske samtaler

Gennem online samtalerne får du en BioSystemisk forståelse af baggrunden for dine reaktioner og udfordringer i din hverdag. Kenn og du arbejder med at forstå, dine reaktioner og følelser og hvordan du kan komme mere i ro og i bedre kontakt.

a

Guidning mellem konsultationerne

Vi vil gerne sørge for, at du får den hjælp du har brug for, for at komme helt og godt igennem dine udfordringer. Derfor tilbyder vi, at du i hverdagen har kontakt til Kenn, pr. sms, Messenger, telefon, mail og Skype omkring din situation og de impulser, reaktioner, følelser og tanker, som du mærker fra og ift. dit BioSystem.

a

Dine mønstre og roller

Vi afdækker dine mønstre og roller sammen med dig og arbejder med det, som skaber problemer i din hverdag. Dette giver et interessant indblik i, hvorfor du handler og kommunikerer, som du gør, og hvad du kan gøre for, at skabe større glæde og endnu tættere relationer i dit liv. Arbejdet med mønstre og roller foregår ved samtaler på klinikken, og/eller på tlf. eller Skype.

a

At lægge på plads

Vi lægger i løbet af forløbet dine reaktioner, følelser og oplevelser på plads inden i dig ved at skille tingene ad gennem samtale. Der tages udgangspunkt i de daglige situationer du oplever nu.